aQstic confort

Nom, disseny del logotip i maquetació del catàleg per a aQstic confort: la nova marca d’aïllaments acústics d’Itisa.

 

Formes geomètriques

El disseny proposat el composen formes triangulars bàsiques. Aquestes es mouen lliurement per la maquetació del llibret, alienes al contingut textual i a les imatges. Visualment, però, hi interactuen creant superposicions suggerents.

  

Disseny aQstic

Aquest és el segon projecte de desenvolupament de marca que realitzem per itisa. De fet, ja havíem renovat el disseny de la seva marca principal. En aquest cas hem treballat des de la creació del nom fins al desenvolupament de la imatge i el lloc web.

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un programa d’ajudes del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital per finançar la transformació digital de les PIMES espanyoles. Està dotat de 3.067 milions d’euros i el finança la Unió Europea amb els fons Next Generation EU, que s\'emmarquen en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l\’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de PIMES 2021-2025.

 

 

Les solucions que oferim i que s\'emmarquen dins d\'aquestes ajudes

  • Lloc web Ideació, maquetació, programació, i posicionament web. Fins a 2000 €
  • Comerç electrònic Ideació, maquetació, programació, posicionament web i passarel·la de pagament en línia. Fins a 2000 €
  • Gestió de xarxes socials Ideació i disseny de les publicacions. Gestió i dinamització de les xarxes periòdicament. Fins a 2500 €
Més informació del Kit Digital

 

TwitterFacebookKit Digital
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!