Catàlegs de rajoles per Bussoga

Conjunt de mostraris de rajoles per Bussoga

L’estudi Bussoga

En Josep i l’Irina tenen un estudi de disseny i ceràmica situat a Sant Jordi Desvalls. Defineixen els seus dissenys modulars com a surreals i han rebut molts reconeixements per la seva particular revisió del món de la ceràmica.

Pàgina de la rajola batedora al catàleg de Bussoga

Un catàleg tan extens i singular demanava un disseny elegant i que fos agradable de consultar. D’entre els diferents models que hem dut a terme, destaca el de les fitxes enquadernades a mode de ventall.

Mostrari de rajoles en ventall

La pàgina de la rajola conquest of space, de Bussoga

Mostrari gran i folletó petit

Sskull s'ha convertit en la rajola més icònica de Bussoga Mostrari de rajoles en ventall

Les rajoles

La majoria dels dissenys estan disponibles en diferents mides, en rajoles esmaltades, gres i mosaics hidràulics. Les podeu consultar al seu catàleg.

Catàleg i folletons

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un programa d’ajudes del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital per finançar la transformació digital de les PIMES espanyoles. Està dotat de 3.067 milions d’euros i el finança la Unió Europea amb els fons Next Generation EU, que s\'emmarquen en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l\’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de PIMES 2021-2025.

 

 

Les solucions que oferim i que s\'emmarquen dins d\'aquestes ajudes

  • Lloc web Ideació, maquetació, programació, i posicionament web. Fins a 2000 €
  • Comerç electrònic Ideació, maquetació, programació, posicionament web i passarel·la de pagament en línia. Fins a 2000 €
  • Gestió de xarxes socials Ideació i disseny de les publicacions. Gestió i dinamització de les xarxes periòdicament. Fins a 2500 €
Més informació del Kit Digital

 

TwitterFacebookKit Digital
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!