Girona Jazz Festival 2018

És el tercer any que realitzem la gràfica del Girona Jazz Festival. En l’edició del 2018 hem optat per una la línia totalment diferent a la de les edicions del 2016 i el 2017.
Cartell genèric del festival de jazz.
El disseny es basa en formes lliures de colors que interactuen amb els altres elements. En el cas del cartell genèric interactuen amb el text amb tota la programació. En el cas dels cartells individuals, les formes interactuen amb la imatge. Són una mena d’improvisació musical que ens remet a l’estil lliure del jazz.

Tres cartells específics del festival de jazz. Cartell de la Madam Boogie pel festival de jazz de Girona. Cartell de Diego Guerrero pel festival de jazz de Girona. Cartell genèric del festival de jazz de Girona.

El festival l’organitza RGB i reuneix cada cop més artistes internacionals de renom.

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un programa d’ajudes del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital per finançar la transformació digital de les PIMES espanyoles. Està dotat de 3.067 milions d’euros i el finança la Unió Europea amb els fons Next Generation EU, que s\'emmarquen en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l\’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de PIMES 2021-2025.

 

 

Les solucions que oferim i que s\'emmarquen dins d\'aquestes ajudes

  • Lloc web Ideació, maquetació, programació, i posicionament web. Fins a 2000 €
  • Comerç electrònic Ideació, maquetació, programació, posicionament web i passarel·la de pagament en línia. Fins a 2000 €
  • Gestió de xarxes socials Ideació i disseny de les publicacions. Gestió i dinamització de les xarxes periòdicament. Fins a 2500 €
Més informació del Kit Digital

 

TwitterFacebookKit Digital
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!