Itisa

Itisa compta ja amb 50 anys d’experiència en el sector del fred industrial. La nova imatge els consolida com a un referent en el sector, amb una composició més solida i consistent. S’han aprofitat elements de la seva imatge anterior i s’ha modificat lleugerament el color.

 Nou logotip d'itisa

Imagotip Itisa amb guies Material d'Itisa amb la nova imatge gràfica Elements de la imatge anterior d'Itisa

Projectes vinculats

Amb itisa hi treballem regularment, i per exemple n’hem desenvolupat el lloc web i  la imatge del seu nou projecte d’aïllaments acústics.

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un programa d’ajudes del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital per finançar la transformació digital de les PIMES espanyoles. Està dotat de 3.067 milions d’euros i el finança la Unió Europea amb els fons Next Generation EU, que s\'emmarquen en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l\’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de PIMES 2021-2025.

 

 

Les solucions que oferim i que s\'emmarquen dins d\'aquestes ajudes

  • Lloc web Ideació, maquetació, programació, i posicionament web. Fins a 2000 €
  • Comerç electrònic Ideació, maquetació, programació, posicionament web i passarel·la de pagament en línia. Fins a 2000 €
  • Gestió de xarxes socials Ideació i disseny de les publicacions. Gestió i dinamització de les xarxes periòdicament. Fins a 2500 €
Més informació del Kit Digital

 

TwitterFacebookKit Digital
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!