Llegim la pobresa

Aquesta feina es va fer per un acte que es va realitzar el 17 d’octubre de 2017. Coincidia amb el dia mundial per a l’erradicació de la pobresa. Vam realitzar el cartell i el llibret de l’acte, que organitzava la Coordinadora d’ONG solidàries, per qui ja havíem realitzat els punts de llibre del 2016.

Cartell de Llegim la pobresa

Caràcters desapareguts

La nostra proposta de cartell mostra un llibre obert amb entrebancs a la lectura, que degut a la falta de caràcters es fa del tot imposible. És una petita poesia visual per tractar amb delicadesa un tema preocupant i evidenciar com la pobresa impedeix l’accés als elements més bàsics de l’educació.

Llibret de Llegim la pobresa

Un llibret auster

El llibret segueix l’esperit solemne de l’acte. Sense color ni altres ornamentacions, però amb elements cuidadosament disposats al llarg de les pàgines.

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un programa d’ajudes del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital per finançar la transformació digital de les PIMES espanyoles. Està dotat de 3.067 milions d’euros i el finança la Unió Europea amb els fons Next Generation EU, que s\'emmarquen en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l\’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de PIMES 2021-2025.

 

 

Les solucions que oferim i que s\'emmarquen dins d\'aquestes ajudes

  • Lloc web Ideació, maquetació, programació, i posicionament web. Fins a 2000 €
  • Comerç electrònic Ideació, maquetació, programació, posicionament web i passarel·la de pagament en línia. Fins a 2000 €
  • Gestió de xarxes socials Ideació i disseny de les publicacions. Gestió i dinamització de les xarxes periòdicament. Fins a 2500 €
Més informació del Kit Digital

 

TwitterFacebookKit Digital
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!