Disseny del logotip de plei, amb les guies

plei

Plei és el nom que vam proposar per definir aquesta empresa d’audiovisuals. És una catalinatzació de l’essència del vídeo: el botó de play. A l’equip de plei els va encantar aquesta nova forma d’escriure la paraula anglesa. En certa manera convida… a veure els seus vídeos.

El logotip

El botó de play dibuixat en el buit. Una cinta es plega i recrea el triangle en blanc, al centre. La grafia és una tipografia de pal sec, que escapa de formes complexes.

El lloc web de plei audiovisuals La pestanya de projectes al lloc web de plei Targetes per a plei audiovisuals

El vídeo i el disseny

Amb plei compartim local i tenim varis projectes en comú. En moltes ocasions hem realitzat treballs conjunts en què aeiou hi ha aportat el disseny gràfic (com per exemple els Premis d’Arquitectura de les Comarques Gironines) o el desenvolupament web (com per exemple Girona Episcopal).

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un programa d’ajudes del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital per finançar la transformació digital de les PIMES espanyoles. Està dotat de 3.067 milions d’euros i el finança la Unió Europea amb els fons Next Generation EU, que s\'emmarquen en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l\’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de PIMES 2021-2025.

 

 

Les solucions que oferim i que s\'emmarquen dins d\'aquestes ajudes

  • Lloc web Ideació, maquetació, programació, i posicionament web. Fins a 2000 €
  • Comerç electrònic Ideació, maquetació, programació, posicionament web i passarel·la de pagament en línia. Fins a 2000 €
  • Gestió de xarxes socials Ideació i disseny de les publicacions. Gestió i dinamització de les xarxes periòdicament. Fins a 2500 €
Més informació del Kit Digital

 

TwitterFacebookKit Digital
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!