Revista Top Girona

Top Girona és una publicació de referència a la província de Girona. Els seus continguts són trilingües i arriben al públic català, castellà i anglès.

El número 62 de la revsita Top Girona

Maquetem la revista Top Girona des del número 58. I ja van 7 números! La nostra és una maquetació que respira, amb espais de convivència entre text i imatge.

El número 64 de la revsita Top Girona

Totes les “nostres” Top Girona

La revista es distribueix arreu de la provincia de Girona i a poblacions de la Catalunya Nord i es pot trobar als quioscos així com als millors restaurants, consultes i sales d’espera. Els exemplars antics estan disponibles online i els podeu consultar amb els enllaços que hi ha a continuació.

 

 

Top Girona 64: Platja d'Aro

Platja d’Aro

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un programa d’ajudes del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital per finançar la transformació digital de les PIMES espanyoles. Està dotat de 3.067 milions d’euros i el finança la Unió Europea amb els fons Next Generation EU, que s\'emmarquen en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l\’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de PIMES 2021-2025.

 

 

Les solucions que oferim i que s\'emmarquen dins d\'aquestes ajudes

  • Lloc web Ideació, maquetació, programació, i posicionament web. Fins a 2000 €
  • Comerç electrònic Ideació, maquetació, programació, posicionament web i passarel·la de pagament en línia. Fins a 2000 €
  • Gestió de xarxes socials Ideació i disseny de les publicacions. Gestió i dinamització de les xarxes periòdicament. Fins a 2500 €
Més informació del Kit Digital

 

TwitterFacebookKit Digital
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!